Activitats estiu 2020

Durant les vacances escolars d'estiu, un equip de professionals del lleure i l'educació ens unim per dur a terme casals i tallers diferents, on els infants i adolescents són el centre de totes les activitats i on les arts plàstiques i escèniques, l'activitat física, la música i la dansa són elements indispensables.

 

Casals d'estiu:

 

Els infants de primària cada any poden viure una nova història plena de misteri, enigmes, jocs, excursions, piscina,… i molt més!! Història on la diversió, l'enginy, el treball en equip i l'ajuda de tots els infants són imprescindibles  per superar tots els obstacles que se'ns presenten.

 

Tallers:

 

Aquest any els adolescents podran gaudir de tallers educatius on participaran en projectes, dinàmiques i jocs per tal de reforçar l'any acadèmic mentre es diverteixen amb els companys i companyes. Totes les activitats seran lúdiques i es fomentarà l'aprenentatge a través del joc.

 

En tots els projectes treballem a través del Mètode Èxit fomentant la motivació, la cooperació, el pensament crític i l'autonomia. Informa't de l'activitat d'estiu que més t'interessi i tinguis més a prop i vine a viure amb nosaltres una gran experiència!

Localitats:

Casal d'estiu (Primària)

Santa Coloma de Cervelló

Tallers (Secundària)

Rubí