top of page
LOGO_LeXtra (1).png

QUI SOM

Clica'm!
87860.png
Exclamació_menu.png

L'eXtra!

L’eXtra! som una societat cooperativa sense ànim de lucre que treballem per generar una comunitat participativa, activa i compromesa que impulsi la transformació social cap a una societat més justa, inclusiva i equitativa a través de l’educació.

 

Som un equip multi-disciplinar, format per persones qualificades i expertes en diverses disciplines vinculades a l'educació, com ara psicologia, docència, monitoratge i direcció d'activitats de lleure o formació, entre d'altres.

 

Oferim un espai educatiu extra-ordinari i innovador on, a través de l'art, l'esport i el suport personalitzat a l'estudi, infants i joves (entre 3 i 18 anys) puguin desenvolupar i potenciar les seves competències emocionals, socials i d’aprenentatge. Treballem a partir d'ambients, tallers, suport acadèmic, jocs, reptes cooperatius,... per a que els infants i joves puguin gaudir del procés d’aprenentatge i créixer com a persones.


Entenem l’educació com una de les principals eines per la transformació, l’apoderament i el desenvolupament personal i social. Defensem la nostra tasca com un complement a l'educació formal i apostem per la participació activa i el treball en xarxa amb els centres educatius.

MISSIÓ

Fer de l'educació una eina d'apoderament de la comunitat.

VISIÓ

Volem oferir les eines i l’espai per a què les pròpies persones participants prenguin decisions sobre la seva vida i puguin influir en el seu entorn.

VALORS
  • Cooperació

  • Motivació

  • Pensament crític

  • Competència emocional

  • Apoderament

bottom of page