top of page

Institut Escola Pere Viver

Aquesta graella s'anirà actualitzant a mesura que obrim els grups de jocs de taula, STEAM i acompanyament acadèmic. De moment les tres activitats s'ofereixen sota demanda per tal de flexibilitzar l'horari als interessats/es.

Informació activitats

Calendari

Els serveis de Bon dia i Bona tarda s'inicien el dia 6 de setembre i acabaran quan finalitzi el curs. I s'oferiran de dilluns a divendres per a totes les edats. Les extraescolars comencen el dia 12 de setembre i acabaran amb l'inici de la jornada intensiva de juny. 


Les extraescolars d'acompanyament acadèmic, STEAM i jocs de taula s'ha de sol·licitar informació per concretar el dia o dies en que es faràn. 


Les extraescolars artístiques, creació audiovisual, escacs, acompanyament acadèmic, STEAM i jocs de taula es distribuirán en els següents trimestres:


  • 1r trimestre: del 12 de setembre fins a finals de novembre

  • 2n trimestre: de desembre a febrer

  • 3r trimestre: de març a principis de juny

Preus

Inscripcions

Les inscripcions comencen el 4 de juliol i estan obertes durant tot el curs. Us podeu inscriure a través del següent botó i en quan rebem la inscripció se us enviarà un correu en el termini de màxim una setmana confirmant-vos si ho hem rebut correctament i qualsevol informació referent a l'extraescolar. 

bottom of page