top of page

Institut Escola Pere Viver 24/25

Us recordem que l'extraescolar d'acompanyament acadèmic s'obra sota demanda (us inscriviu i després acotem un dia que us vagi bé segons la vostra disponibilitat i els grups que hi ha oberts).


La resta d'extraescolars de tarda (Expressió artística, Creació audiovisual i Escacs) s'obriran si hi ha un mínim de 5 infants inscrits.


Informació activitats

Calendari

Els serveis de Bon dia i Bona tarda s'inicien al 9 de setembre i acabaran quan finalitzi el curs. I s'oferiran de dilluns a divendres per a totes les edats. Les extraescolars comencen al setembre i acabaran amb l'inici de la jornada intensiva de juny. 


Per l'extraescolar d'acompanyament acadèmic s'ha de sol·licitar informació per concretar el dia o dies en que es faràn. 

Preus

Aquest curs els pagaments de tots els serveis i extraescolars es faran mensualment per avançat a l'inici del mes (entre el 1 i el 5). 


Podeu domiciliar el pagament per facilitar la gestió cada mes, fer transferéncia bancaria o pagar en efectiu. 


Us recordem que si domicilieu el pagament i se'ns retorna un rebut haureu d'assumir les comissions bancaries corresponents, equivalents a 7 €. Si en algun moment creieu que ens poden retornar el rebut aviseu-nos amb antel·lació per tal de no cobrar-vos i evitar la devolució. 

Inscripcions

Les inscripcions encara no estan obertes. 


Us podeu inscriure a través del següent botó i en quan rebem la inscripció se us enviarà un correu en el termini de màxim una setmana confirmant-vos si ho hem rebut correctament i qualsevol informació referent a l'extraescolar. 

bottom of page