top of page

MÓN DEL LLEURE

Per a que els infants i joves continuïn vivint experiències educatives de qualitat que els ajudin a aprendre i gaudir fora de l’horari escolar, des de L’eXtra oferim activitats a les escoles on, a través de la nostra pedagogia, treballem els valors de la competència emocional, la motivació, el pensament crític i la cooperació.

Tots els nostres projectes de lleure extraescolar s'adapten al context de cada escola i als interessos i motivacions de les persones participants. 

Oferim gestionar els espais de lleure que es realitzen al centre educatiu. Aquesta gestió pot ser tant directe (gestió completa del servei en qüestió) com indirecta (contractació de monitoratge qualificat, formacions específiques, disseny d’activitats...).

Els diferents serveis que oferim són els següents:

Casal estiu editado.png

ACTIVITATS D'ESTIU

8e8904d79b9e7b2cfadb378489929c90_edited.

EXTRAESCOLARS

menjador.png

MENJADORS

Llegir més

Durant l’estona de migdia, els infants i joves poden continuar aprenent i desenvolupant-se mentre gaudeixen i es relacionen amb els seus companys/es.

Oferim la gestió de l’espai de menjador amb projectes que treballen de manera combinada els hàbits saludables, activitats lúdiques diverses (arts plàstiques, música, teatre, activitat física, etc.) i, si el centre o els participants ho volen, també el suport acadèmic.

Llegir menys
bottom of page